Tule meille asumaan Nonna Linnan uudenraikkaaseen ja vallan ihastuttavaan palvelutaloon. Voit valita oman vuokra-asuntosi useista yksiöistä tai kaksioistamme.

TULE  TUTUSTUMAAN ASUNTOIHIN JA TALOON

Avoimet Ovet

keskiviikkona 13.9. klo 15–17

keskiviikkona 20.9. klo 15–17

keskiviikkona 27.9. klo 15–17

 

Huom! Keskiviikkona 20.9. kahvitarjoilua sekä yhteislaulantaa

Tule tutustumaan upeisin asuntoihimme. Voit vain kävellä sisään ja tutustua meihin ja taloon! Mikäli avoimet -aika ei sinulle sovi, niin soita ja sovitaan yksityisesittely. Tervetuloa!

 

Johanna Wuoristo
johtaja
johanna.wuoristo@nonnalinna.fi

050 557 6698

 Linnanfältti

Linnanfältti on moderni, ainutlaatuinen puukerrostaloalue aivan Aurajoen läheisyydessä. Nonna Linna on ekologisesti rakennettu, kolmikerroksinen puukerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella sijainnilla Turun Linnan lähellä. Vieressä on historiaa huokuva Turun Linnan puisto ja Aurajokirantaan on vain parin sadan metrin matka. Alue on kehittyvä ja uniikki puurakentamisen mallikohde koko Suomessa. 

Lähialue

Nonna Linnan lähellä on useita kulttuuripalveluita, joissa voit vierailla yksin, yhdessä talon muiden asukkaiden kanssa tai omaistesi kanssa. Lähellä sijaitsevat Turun Linna, Turun konservatorio sekä meri- ja laivastomuseo Forum Marinum. Lyhyen välimatkan päässä on tarjolla niin kahviloita kuin ravintoloitakin. Bussilla pääset keskustaan kymmenessä minuutissa.

Avainsana on yhteisöllisyys.
Nonna Linnassa kukaan ei joudu olemaan yksin.
Saat uusia naapureita, jopa ystäviä, joiden kanssa
jakaa niin ilot kuin surutkin.

MYÖS LYHYTAIKAISEEN ASUMISEEN

Nonna Linnassa on tarjolla asuntoja myös lyhytaikaiseen asumiseen sekä
mahdollisuus muuttaa valmiiksi kalustettuun asuntoon.
Nämä ratkaisut helpottavat omaisen muuttoon liittyviä mahdollisia sisustamisongelmia.  Asunnoissa on laadukkaat Unikulman vuoteet, ikäystävälliset nojatuolit ja muut tarvittavat kalusteet.

 

Kysy lisää!

Tässä muutamia esimerkkejä erikokoisista asunnoistamme. Tarkemmat tiedot oheisten linkkien takana.

TEE TÄSTÄ ASUKASHAKEMUS