Tarjoamme ikääntyville monipuolisia palveluasumisen ratkaisuja sekä kokonaisuuksia tutuilta ihmisiltä saman katon alta.
Tule meille ajoissa nauttimaan yhteisöllisyydestä ja hyvistä palveluista. Meillä et ole yksin neljän seinän sisällä. 

Tervetuloa!

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi
asumaan ja elämään Nonna Linnaan.
Olemme varanneet Sinulle pienen
tervetuliaislahjan.

Odotamme Sinua!

Tarjoamme viisi erilaista palveluasumisen kokonaisuutta, jotka tukevat mahdollisimman pitkään omassa kodissa asumista. Meillä vaihtoehtona on myös lyhytaikainen asuminen esim. leikkauksesta toipumiseen tai putkiremontin ajaksi.

 

TULE  TUTUSTUMAAN ASUNTOIHIN JA TALOON

Avoimet Ovet

keskiviikkona 13.9. klo 15–17

keskiviikkona 20.9. klo 15–17

keskiviikkona 27.9. klo 15–17

 

Huom! Keskiviikkona 20.9. kahvitarjoilua sekä yhteislaulantaa

Tule tutustumaan upeisin asuntoihimme. Voit vain kävellä sisään ja tutustua meihin ja taloon! Mikäli avoimet -aika ei sinulle sovi, niin soita ja sovitaan yksityisesittely. Tervetuloa!

 

Johanna Wuoristo
johtaja
johanna.wuoristo@nonnalinna.fi

050 557 6698

Tervetuloa Nonna Linnaan –paketti

  Kenelle sopii?

  Sinulle, joka pärjäät arjen askareissa vielä itse, mutta kaipaisit yhteisöllisyyttä, turvaa ja elämää ympärillesi.

  HINTA 

  Palvelut *) 250 €/kk
  Vuokra 650 –1395 €/kk
  yhteensä alk. 840 €/k

   *kotitalousvähennystä hyödyntäen todellinen palvelupakettikustannus tulee olemaan alk. n. 135 €.(Huom. kotitalousvähennyksen omavastuu 100€/v) HUOM!  Mahdollisten Kelan eläkkeensaajan hoitotuen ja asumistuen jälkeen todelliset kustannukset / kk tulevat olemaan vielä kohtuullisemmat. Vuokrat vaihtelevat asunnon koon mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

   Lyhytaikaisasuminen
   Nonna Linnassa

   Kenelle sopii?

   Nonna Linnassa on tarjolla asuntoja myös lyhytaikaiseen asumiseen esim. putkiremontin tai leikkauksesta toipumisen ajaksi sekä mahdollisuus muuttaa valmiiksi kalustettuun asuntoon.
   Nämä ratkaisut helpottavat omaisen muuttoon liittyviä mahdollisia sisustamisongelmia. Asunnoissa on laadukkaat vuoteet, ikäystävälliset nojatuolit ja muut tarvittavat kalusteet.

   Lyhytaikaiseen asumiseen yksiössämme valmiiksi kalustetussa yksiössä 749 €/kk + vesi ja sähkö. Vakuutuksen iäsksi asuminen sisältää  liinavaatteet sekä pyyheliinat. Lisäksi maksat laajasta turvapaketistamme 250 €/ kk sisältäen turvarannekkeen (hoitajien käynnit erillisen hinnaston mukaan) ja 24/7 päivystyksen sekä vartioinnin ja paloturvallisuuden sekä talon tilat ja monipuolisen virikeohjelman.

    HINTA

    Hinta yht. 999,00 eur/kk +vesi ja sähkö

    Mahdollisuus ateriointiin, siivoukseen ja hoitopalveluihin erillisen hinnaston mukaisesti.

    *hoivasta ja kotipalvelusta saa kotitalousvähennyksen.

    Oikeudet muutoksiin pidätetään.

    Jaarli -palvelupaketti

    Kenelle sopii?

    Nonna Linna tarjoaa myös kevyemmän paketin esim., jos Sinulla on voimavaroja tehdä vielä itse osa aterioistasi.

    HINTA

    Palvelut *)

    580 €/kk +

    Vuokra 

    590 –1395 €/kk

    yhteensä alk.

    1 170 €/kk

    * kotitalousvähennystä hyödyntäen todellinen palvelupakettikustannus tulee olemaan n. 330 €. (Huom. kotitalousvähennyksen omavastuu 100 €/v). HUOM!  Mahdollisten Kelan eläkkeensaajan hoitotuen ja asumistuen jälkeen todelliset kustannukset / kk tulevat olemaan vielä kohtuullisemmat. Vuokrat vaihtelevat asunnon koon mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

    Herttua -palvelupaketti

    Kenelle sopii?

    Tämä paketti sopii hyvin ikäihmisille, joilla elämäntilanne on muuttunut. Toimintakyky on heikentynyt iän tai sairauden takia, tai he kokevat yksinäisyyttä tai turvattomuutta nykyisessä asunnossaan. Oma asunto ei enää palvele heitä.

    HINTA

    Palvelut *)

    850 €/kk

    Vuokra 

    590 – 1395 €/kk 

    yhteensä alk. 

    1 440 €/kk

    * kotitalousvähennystä hyödyntäen todellinen palvelupakettikustannus tulee olemaan n. 550 €. (Huom. kotitalousvähennyksen omavastuu 100 €/v) HUOM!  Mahdollisten Kelan eläkkeensaajan hoitotuen ja asumistuen jälkeen todelliset kustannukset / kk tulevat olemaan vielä kohtuullisemmat. Vuokrat vaihtelevat asunnon koon mukaan * Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

    Suurherttua -palvelupaketti

     

    Kenelle sopii? 

    Tämä paketti sopii senioreille, jotka ovat mahdollisesti sairastuneet muisti- tai aistisairauksiin tai joiden toimintakyky on viime aikoina huomattavasti muuttunut iän, sairauden tai leikkauksen vuoksi tai jotka kokevat omassa nykyisessä asunnossaan turvattomuutta tai yksinäisyyttä. He tarvitsevat monipuolisia arjen ratkaisuja ja vähän apua jokapäiväisessä elämässään.

    HINTA

    Palvelut *) 1 080 €/kk +
    Vuokrat 590–1395 €/kk
    yhteensä alk. 1 670 €/kk

    * kotitalousvähennystä hyödyntäen todellinen palvelupakettikustannus tulee olemaan n. 730 €. (Huom. kotitalousvähennyksen omavastuu 100 €/v) HUOM!  Mahdollisten Kelan eläkkeensaajan hoitotuen ja asumistuen jälkeen todelliset kustannukset / kk tulevat olemaan vielä kohtuullisemmat. Vuokrat vaihtelevat asunnon koon mukaan.  * Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

     

    Tiesitkö, että

    Kaikki Varsinais-Suomen hyvinvointialueiden (VARHA) ikäihmiset voivat nyt myös hakeutua Nonna Linnaan asumaan.

    Meille käy ikääntyvien yhteisöllisen asumisen palveluseteli, jollaista Nonna Linna tarjoaa.

    Ateriat

    Hyvä ruoka on yksi elämän suurista nautinnoista ja siitä emme tingi.
    Nonna Linnan ateriat tehdään parhaista raaka-aineista rakkaudella ja huolella.
    Aterioiden ravintoarvot ovat ikäihmisille suunnitellut ja tarkistetut.
    Ruoka tuotetaan mahdollisimman läheltä.
    Nopeat kuljetusketjut takaavat laadun ja tuoreuden.

    Palvelulupaus:
    Nonnan ateriakonseptissa sinä voit vaikuttaa päivän tärkeimpään hetkeen.

    Turva

    Tärkeää on taata Linnan asukkaille oikea turvallisuuden tunne. Turvapalvelumme sisältävät paloturvallisuusjärjestelmät, turvapuhelimen, 24/7 päivystyksen ja akuutit auttamiskäynnit, päivittäiset läsnäololaskennat sekä yleisten tilojen ja pihojen virtuaalivalvonnan. Lisäpalveluna mahdollistamme parhaimmat ikäystävälliset etäseurantajärjestelmät.

    Palvelulupaus:
    24/7 päivystys ja turva.

    Nonna Linnan elämykset

    Kulttuurinnälkäisille asukkaillemme järjestämme taide-elämyksiä hyvien konserttien ja taidenäyttelyiden ym. parissa. Kaikki juhlat juhlitaan yhdessä perinteitä kunnioittaen ja hauskaa pitäen. Näihin kuuluvat niin joulut, juhannukset, pääsiäiset, vaput jne. kuin myös turkulaisten omaan kulttuuriin kuuluvat teemapäivät. Omaiset ovat myös lämpimästi tervetulleita näihin tilaisuuksiin. Nonna on avoinna kaikille. Tarjoamme monenlaisia elämyksiä, ohjelmaa ja tekemistä joka päivä. Voit valita itselle sopivimmat.

    Palvelulupaus:
    Nonna Linnassa tapahtuu 365 päivää.
    Asukastoimintaa kehitetään yhdessä.

    Linnan yhteisötyöntekijän palveluohjaus ja neuvonta

    Nonnalla on oma yhteisötyöntekijä, joka auttaa löytämään arjen parhaat ratkaisut liittyen terveyteen, hyvinvointiin tai palveluihin. Voit kysyä esim. kotitalousvähennysten hyödyntämistä tai Kela-asioinnista. Hän on auttamassa niin puhelin- kuin pienten tietokoneongelmienkin kanssa. Hän varaa ja organisoi talon ulkopuolelle kulttuuri- ja urheilutilaisuuksiin lippuja kiinnostuksen ja toiveiden mukaan. Ryhmänä saamme aina paremmat retkihinnat.

    Palvelulupaus:
    Jokaista asukasta avustetaan hyödyntämään kotitalousvähennys.

    Kunnon ylläpito

    Pidämme asukkaittemme kunnosta huolta tarjoamalla heille erilaisia ryhmäliikuntamahdollisuuksia niin ulkona kuin sisälläkin. Itsenäistä lihaskunnon ylläpitämistä varten meiltä löytyy turvallinen kuntosali. Kannustamme asukkaita tekemään liikuntasopimuksen kanssamme.

    Palvelulupaus:
    Nonnassa ulkoillaan ympäri vuoden.

    Aistiystävällinen miljöö

    Kaikki talon asukkaat saavat nauttia kauniista aisti- ja ikäystävällisistä tiloista ja ympäristöstä. Meillä on joka päivä erilaista yhteistoimintaa ja iltapäiväkaffet juodaan aina yhdessä kiinnostavista asioista keskustellen.

    Palvelulupaus:
    Talomme ovat aistiystävällisiä ja esteettömiä.

    Tiedottamista ja viestintää

    Asukkaat ja omaiset pidetään ajan tasalla Linnassa tapahtuvista asioista jokaviikkoisella viestinnällä. Linnassa on sähköinen infotaulu, joka kertoo asukkaille mitä minäkin päivänä tapahtuu, ja mitä lounasta on tarjolla yms. Myös verkkosivumme päivittyvät ahkerasti, samoin painetut esitteemme ja muut materiaalit.

    Palvelulupaus:
    Ajankohtainen ja uusin tieto aina viikoittain.

    Oma lääkäri

    Linnan lääkärinä toimii Pihlajalinnan kokeneet yleis- ja erikoislääkärit. Heidät tavoittaa helposti joko itsenäisesti tai hoitohenkilökuntamme avustuksella. Vaihtoehtoisesti asukas voi käyttää oman terveyskeskuksen tai muiden palveluntarjoajien lääkäreitä.

    Palvelulupaus:
    Omaan lääkäriin vaivattomasti.

    Apteekkipalvelut

    Nonnalla on yhteistyösopimus apteekin kanssa. Apteekki annostelee lääkkeet ja toimittaa tarvittaessa ne sekä muut apteekin tuotteet Nonna Linnan asukkaille, sopimusta vastaan.

    Palvelulupaus:
    Lääkkeet ja apteekkituotteet vaivattomasti kotiin.

    Saunaelämys

    Nonnan oma pihasauna lämpiää ahkerasti ja kruunaa viikon. Olemme varanneet asukkaillemme kiireettömän saunahetken. Saunassa odottavat kertakäyttöiset peffletit ja allergia- ja astmaliiton hyväksymät laadukkaat tuotteet. Kahdesta erillisestä pukuhuoneesta löytyy alkoholittomia saunajuomia, mutta asukas voi ja saa ottaa mukaan myös omat saunaoluet. Lisäpalveluna tarjoamme myös selänpesuapua.

    Palvelulupaus:
    Kiireetön ja turvallinen saunahetki  – kaksi pukuhuonetta.