Meillä voit viettää kissanpäiviä joko ihan omassa rauhassa oleillen tai mukavien muiden asukkaiden kanssa. Voit aina valita itse mitä tapahtumia tai tilaisuuksia päivääsi kuuluu.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Tapahtumakalenteri tehdään tulevien asukkaiden toiveiden pohjalta. Asukkaat pääsevät vaikuttamaan talon yhteisötoimintaan. Talossamme on yhteisötyöntekijä, joka ohjaa toimintaa, kannustaa osallistumaan ja kuuntelee asukkaiden toiveita. Yksilölliset toiveet huomioidaan ja muutetaan toiveesta toiminnaksi.

Keskiviikkokaffet Nonna Linnassa

19.10.2022 klo 14:00 keskiviikkokaffevieraana tangoprinsessa Tutta Carpelan. Aina iloinen ja energinen Tutta viihdyttää laulullaan ja musiikilla, jonka jälkeen mahdollisuus tutustua palvelutalo Nonna Linnan tiloihin ja toimintaan.
Vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun järjestämiseksi toivomme etukäteisilmoittautumisia numeroon 050-5576698 tai sähköpostilla anne.holmberg@nonnalinna.fi

 

 

Nonna Linna tarjoaa tiloja myös muiden toimijoiden käyttöön 

Nonna Linna on sydämeltään kulttuuritalo. Talossa esiintyy säännöllisesti eri alojen taiteilijoita, muusikoita ja esiintyjiä. Vierailemme myös yhdessä teatterissa. Turku on täynnä historiaa, ja lähiseudun museot antavat mahdollisuuden vierailla niissä helposti.

Talon oma liikuntasali mahdollistaa niin liikunnalliset aktiviteetit kuin myös lauluhetket kuin kerhotkin. Samoin ravintolasali on iltaisin käytettävissä erilaisiin kokoontumisiin. Toivotamme järjestökentän tervetulleeksi järjestämään talossamme tapahtumia. Mikäli talomme asukkaat ovat järjestöjen tapahtumiin tervetulleita, voimme mahdollisesti tarjota tiloja käyttöönne maksutta. 

 

Nonna Linnan ovet ja sydän on avoinna kaikille!